„Proč bychom měli pít alkohol v práci?“

0

By: Kimery Davis

„Proč bychom měli pít alkohol v práci?“

By: Kimery Davis

Samozřejmě, že teoreticky alkohol do zaměstnání nepatří, ale na druhou stranu víte, jak bychom se při konzumaci alkoholu v práci cítili lépe? Jednak bychom měli raději naše kolegy, těšili bychom se na ně do práce a celkově ta představa, že se ráno probudíme proto, abychom si dopřáli mejdan a ještě za to dostali zaplaceno, je mnohem příjemnější než to, že vstáváme do práce, protože musíme a čekají nás tam jen stresy a starosti. Pokud bychom v práci pili alkohol, tak by nám mnohdy ani nevadilo, že tam musíme zůstat přesčas. Přesčas bychom brali jako něco příjemného a domů bychom rozhodně nepospíchali.

Po alkoholu bychom v práci rozhodně nebyli vystresovaní, neznali bychom trému a bylo by nám celkem i jedno, co děláme. Zvládali bychom vše snadno a lehce a jeden ke druhému bychom byli rozhodně upřímnější, což by bylo lepší v tom smyslu, že bychom nebyli v křeči a nepomlouvali bychom se za zády. Z oběda by se pak všichni těšili zpět do práce. Každému by bylo jedno, kolik bere, protože pokud by mu přišlo, že je to málo, tak by si stačilo dát panáka a bylo by mu fajn. Nikoho by nestresovalo, že má práce až nad hlavu, protože by bylo každému naprosto jedno, jestli tu práci stihne, nebo ne.

Výčitky šéfa by nikdo nebral vážně, každý by jej nechal ať se vykecá, dal by si panáka a jelo by se dál. Před prací by pak byla prázdná parkoviště a na nástěnkách visely jízdní řády MHD. Pracovalo by se, dokud by MHD jezdila. V práci byste nikdy nepoznali kocovinu, protože byste byli velmi dobře vytrénovaní. Stručně a jasně, by vás to v zaměstnání bavilo mnohem více, než vás to baví doposud.

Teď jde o to najít práci, kde by vám toto tolerovali. Snad jediné místo, kde je povoleno s mírou pít, je pohřební ústav a pitevna, ale nejsem si až tak úplně jistá, zda by tam někdo z vás chtěl jít pracovat. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *