• Jídlem a pitím

    Jak si udržet zdraví, správným jídelníčkem?

    Jak si udržet zdraví, správným jídelníčkem? Zkuste zařadit do svého jídelníčku potraviny,  které vám pomůžou jak s obyčejným nachlazením, tak se závažnými chorobami jako jsou rakovina nebo infarkt. Každý ví, že ovoce a zelenina jsou potraviny zdraví prospěšné a zároveň lichotí vaší linii. Některé druhy jsou však super zdravé. Obsahují různé minerály, vitamíny a jiné zdraví prospěšné prvky. Které to jsou? Vojtěška:  Vojtěška se nejčastěji konzumuje naklíčená, můžete si ji přidat do salátů, sendvičů, k masu. Obsahuje velké množství vitamínů (A, E, K, D, B6) a minerálů. Používá se při překyselení organismu, onemocnění dnou, má alkalické účinky, zpomaluje proces stárnutí, detoxikuje zažívací trakt, snižuje cholesterol a  její klíčky obsahují až 40%…